Фаршировані молоденькі кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
723 Фаршировані молоденькі кабачки
Фото - Фаршировані молоденькі кабачки
інгредієнти:
  • Кабачoк 3 шт.
  • Гриби свіжі (печериці) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сир твердий 150 г

Фаршировані молоденькі кабачки інгредієнти Кабачки молоденькі почистити, розрізати на четвертинки, видалити серцевину, укласти у форму для запікання.

Гриби і цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити на рослинній олії, посолити за смаком.

Викласти начинку на кожен кабачок.

Зверху посипати тертим сиром.

Запікати в духовці при температурі 200°С до золотистої кірочки.

вкусная Польская выпечка рецепты

http://recepti.biz.ua рецепт царской пасхи

Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайты кулинарных форумов.

Как приготовить летний салат: рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

дистрибьютер майонез ряба в петербурге

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter