Фаршировані молоденькі кабачки
765
інгредієнти:
- Кабачoк 3 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 150 г
Кабачки молоденькі почистити, розрізати на четвертинки, видалити серцевину, укласти у форму для запікання.
Гриби і цибулю почистити, дрібно порізати і обсмажити на рослинній олії, посолити за смаком.
Викласти начинку на кожен кабачок.
Зверху посипати тертим сиром.
Запікати в духовці при температурі 200°С до золотистої кірочки.
вкусная Польская выпечка рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт царской пасхи
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайты кулинарных форумов.
Как приготовить летний салат: рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі