Фаршировані лукошки з печериць
613
інгредієнти:
- Печериці (великі) 12 шт.
- Фарш м´ясний 0.5 кг
- Зелень 1 пуч.
- Вершки (жирні) 12 ч.л.
- Сир твердий
Печериці очистити, помити, вирізати серцевину. Фарш: у м'ясний фарш додати спеції, багато зелені, нарізані серцевини печериць. Начинити лукошки. Зверху налити по 1 ч. л. вершків і посипати тертим сиром. Поставити на 35-45 хвилин у духовку при 200-210 градусах.
Ленивый пирог из тыквы здесь
Как приготовить летний салат: рецепты приготовления шубы. Избавьтесь от варикоза навсегда.
http://recepti.biz.ua рецепт чанахов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі