Фаршировані курячі стегенця
- Стегенце куряче 2 шт.
- Печериці 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сухарі панірувальні
Стегенця вимити, обсушити і акуратно зняти шкірку (гострим ножем).
Дуже акуратно відрубати кісточку, щоб не пошкодити шкіру.
М'ясо відокремити від кісток і дрібно нарізати.
Очистити і дрібно нарізати цибулю.
Помити і дрібно нарізати гриби.
Натерти сир на крупній тертці.
Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Обсмажити гриби на рослинній олії.
Обсмажити м'ясо, додати цибулю та гриби, посолити, поперчити і тушкувати хвилинки три. Дати охолонути і додати сир.
Фарш готовий.
Начинити шкіру фаршем. Краї заколоти зубочисткою або загорнути.
Збити яйце і вмочити стегенця.
Потім запанірувати у сухарях.
Обсмажити з двох боків на олії до золотистої скоринки.
Салат белоцерковский рецепт консервацияМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Предложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter