Фаршировані курячі стегенця
- Курка (стегно) 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Кешью 50 г
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Печериці 300 г
У стегенець обережно відсунути шкірку, обрізати м'ясо із кістки, а кістку відрізати ножицями для птиці.
М'ясо перекрутити на м'ясорубці разом із цибулею та грибами, додати натерту на дрібну тертку моркву, мелені горішки кеш'ю. Посолити, поперчити, приправити. Добре перемішати, додати одне сире яйце, ще раз перемішати.
Підготовлені «курячі шкарпетки» заповнити фаршем, але не набивати сильно, щоб вони під час обсмажування не луснули. Можна зашити краї шкірки.
Обсмажити стегенця із двох сторін на рослинній олії, на сковороду покласти тією частиною, яка зі швом. Обсмажені стегенця скласти у форму для запікання.
Приготувати соус із 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. кетчупу і 1 ст. л. соєвого соусу. Залити цією сумішшю обсмажені стегенця, обов'язково долити води і протягом 10-15 хвилин тушкувати у духовці при 180°С.
Вийняти із духовки і подати до столу із пюре.
Рецепт крабового салата - салати з крабами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торта из тыквыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты к РождествуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Салаты на Новый год - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Готовим со вкусом.
Песочный пирог с яблоками и грецкими орехамипесочный пирог с яблоками
Рецепты пошагово с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салат из сырой картошки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter