Фаршировані курячі ніжки «Екзотичний рай»
- Стегно куряче 3 шт.
- Ананас консервований
- Сир твердий 100 г
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Сметана 4 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Гірчиця російська 1 ч.л.
- Спеції (кмин, орегано, базилік)
Обережно видалити кісточку із ніжки, відокремлюючи м'ясо від кістки.
Перерубати кістку при основі.
Нарізати 5 шайб ананаса невеликим кубиком.
Подрібнити зелень.
Сир натерти на тертці. З'єднати сир, ананаси, зелень, заправити 2 ст. л. сметани, посолити і перемішати начинку.
Цією сумішшю нафарширувати курячі ніжки.
Заколоти шкіру шпажками так, щоб начинка була повністю закрита.
У мисці змішати мед, гірчицю, спеції і 2 ст. л. сметани до однорідної маси.
Гарно змастити поверхню ніжок соусом. Запікати у духовці при температурі 200-220 градусів 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.
Рецепты салатов с омлетомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter