Фаршировані курячі ніжки
- Стегно куряче 2 шт.
- Печериці (консервовані або свіжі) 0.5 бан.
- Яйце куряче 1 шт.
- Хліб (білий) 50 г
- Молоко 100 мл
- Вершки 200 мл
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець (мелений)
Зі стегенець зняти шкіру, не розрізаючи, панчохою.
Зрізати із кістки м'ясо, зробити фарш. Білий хліб розмочити у молоці, додати до фаршу разом із яйцем, сіллю, перцем.
Нафарширувати шкіру фаршем, у середину ніжки вкласти печериці.
Шкіру зашити.
Загорнути у фольгу і на 15 хвилин у духовку при 180 градусах.
За цей час приготувати соус. Вершки змішати із сиром, майонезом, перцем, сіллю.
Ніжки вийняти із фольги, покласти у форму і залити соусом.
Запекти у духовці до появи скоринки.
Рождественские рецепты выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Мультиварки для выпечки: печень с яблоками рецепт.
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.uaПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter