Фаршировані курячі ніжки
- Стегно куряче (шкіра) 6 шт.
- Шлунок курячий 400 г
- Серце куряче 400 г
- Печінка куряча 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Приправа (орегано, майоран, карі, лавровий лист, суміш перців)
- Сіль
Зняти обережно шкіру, перерубати кістку біля основи ніжки. Курячі шлунки нарізати кубиком.
У серця видалити жир і нарізати уздовж на чотири частини.
Курячу печінку нарізати кубиком.
Нарізати кубиком цибулю ріпчасту.
Все змішати (серце, шлунки і печінку можна попередньо обсмажити окремо, тоді час приготування скоротиться і шкіра при тушкуванні не порветься): шлунки, серце, печінку, цибулю, додати яйце, приправи, сіль, борошно і ретельно перемішати.
У шкіру від курячих стегенець покласти начинку.
Заколоти зубочистками або зашити нитками.
Моркву нарізати або натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
У каструлю налити води, закип'ятити, додати цибулю, моркву, приправи, сіль. Дати закипіти і обережно занурити фаршировані ніжки. Варити хвилин 25-30. У кінці додати зелень.
Рецепт суп гуляшРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты блюда на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: тайская кухня рецепты салатов.
Как приготовить летний салат - рецепты салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter