Фаршировані курячі ніжки

ДРУГІ СТРАВИ
806 Фаршировані курячі ніжки
Фото - Фаршировані курячі ніжки
інгредієнти:
  • Стегно куряче (шкіра) 6 шт.
  • Шлунок курячий 400 г
  • Серце куряче 400 г
  • Печінка куряча 400 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст.л.
  • Приправа (орегано, майоран, карі, лавровий лист, суміш перців)
  • Сіль

Фаршировані курячі ніжки інгредієнти Зняти обережно шкіру, перерубати кістку біля основи ніжки. Курячі шлунки нарізати кубиком.

Фаршировані курячі ніжки У серця видалити жир і нарізати уздовж на чотири частини.

фото Фаршировані курячі ніжки Курячу печінку нарізати кубиком.

Фаршировані курячі ніжки Стегенця курячі Нарізати кубиком цибулю ріпчасту.

Фаршировані курячі ніжки Шлунки курячі Все змішати (серце, шлунки і печінку можна попередньо обсмажити окремо, тоді час приготування скоротиться і шкіра при тушкуванні не порветься): шлунки, серце, печінку, цибулю, додати яйце, приправи, сіль, борошно і ретельно перемішати.

Фаршировані курячі ніжки Серденька курячі У шкіру від курячих стегенець покласти начинку.

Фаршировані курячі ніжки Печінка куряча Заколоти зубочистками або зашити нитками.

Фаршировані курячі ніжки Цибуля ріпчаста Моркву нарізати або натерти на крупній тертці.

Фаршировані курячі ніжки Морква Цибулю нарізати півкільцями.

Фаршировані курячі ніжки Яйце У каструлю налити води, закип'ятити, додати цибулю, моркву, приправи, сіль. Дати закипіти і обережно занурити фаршировані ніжки. Варити хвилин 25-30. У кінці додати зелень.

Рецепт суп гуляшРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Как приготовить летний салат - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.

Рецепты блюда на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом: тайская кухня рецепты салатов.

Как приготовить летний салат - рецепты салата из морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter