Фаршировані курячі грудки
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Рис 1 скл.
- Сіль
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 0.5 упак.
- Сир твердий 0.5 скл.
- Морква 3 шт.
Курячі грудки (філе) промити, обсушити паперовим рушником, розкласти на обробній дошці і зробити розрізи у вигляді кишеньок, різати обережно, щоб не було наскрізних дірок.
Натерти спеціями. Рис краще брати пропарений, відварити у злегка підсоленій воді.
Дрібно нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву обсмажити на рослинній олії і змішати з рисом.
Грудки наповнити рисом, краї скріпити зубочисткою, обсмажити на сковороді до появи золотистої скоринки, потім викласти на деко або в іншу жароміцну посудину. Майонез змішати із тертим сиром і намазати цією сумішшю грудки, запекти у духовці до утворення скоринки.
Начинкою також можуть бути овочі, приготувати рагу із овочів, обсмажити баклажани із цибулею, морквою, покласти у кишеньки і готувати так само, як із рисом.
Салат кучками рецепт с фото пошаговоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты выпечки хлебаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с творогом фото.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Яблочный штрудель. Яблочный штрудель с корицей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter