Фаршировані курячі грудки

ДРУГІ СТРАВИ
534 Фаршировані курячі грудки
Фото - Фаршировані курячі грудки
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 4 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Сіль
  • Спеції
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Майонез 0.5 упак.
  • Сир твердий 0.5 скл.
  • Морква 3 шт.

Курячі грудки (філе) промити, обсушити паперовим рушником, розкласти на обробній дошці і зробити розрізи у вигляді кишеньок, різати обережно, щоб не було наскрізних дірок.

Натерти спеціями. Рис краще брати пропарений, відварити у злегка підсоленій воді.

Дрібно нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву обсмажити на рослинній олії і змішати з рисом.

Грудки наповнити рисом, краї скріпити зубочисткою, обсмажити на сковороді до появи золотистої скоринки, потім викласти на деко або в іншу жароміцну посудину. Майонез змішати із тертим сиром і намазати цією сумішшю грудки, запекти у духовці до утворення скоринки.

Начинкою також можуть бути овочі, приготувати рагу із овочів, обсмажити баклажани із цибулею, морквою, покласти у кишеньки і готувати так само, як із рисом.

 

Салат кучками рецепт с фото пошаговоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты выпечки хлебаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с творогом фото.

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты с мидиями с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Яблочный штрудель. Яблочный штрудель с корицей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter