Фаршировані курячі гомілки
- Гомілка куряча 4 шт.
- Вино червоне сухе 75 мл
- Цибуля 100 г
- Морква 150 г
- Олія 30 мл
- Сіль 7 г
- Перець чорний (мелений)
Кожну морквину розрізати уздовж навпіл, потім - на 4-6 паличок. Цибулю порізати скибочками. Овочі пасерувати на олії під кришкою близько 10 хвилин. Потім полити вином і тримати на вогні без кришки, доки рідина не випарується.
Із курячих гомілок, як панчоху, стягнути шкірку. Якомога нижче, біля суглоба, кісточку перерізати за допомогою кухонних ножиць. Шкірку гомілки із залишком кістки вивернути.
Куряче філе зрізати із кісточок (у нижній частині курячої ноги їх дві – грубша і тоненька біля неї). Філе разом із цибулею перемолоти на м’ясорубці, посолити, поперчити і перемішати.
Мелене філе розділити на порції, сформувати палянички. На кожну паляничку викласти моркв'яні палички, легко втиснути у філе і обгорнути ним із усіх боків. Порції філе із морквою акуратно вкласти до курячих шкірок.
Фаршировані курячі гомілки обсмажити на сухій пательні на великому вогні, потім зменшити вогонь і тушкувати у рідині, яка виділятиметься у процесі приготування, до готовності, приблизно 15 хв.
Фаршировані курячі гомілки розрізати навпіл і подавати гарячими.
Мабильные картинки Спартак Москва. Картинки с фк Спартак.
Соус из хренаПроизводство соусов
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат из моря продуктов.
recepti.biz.ua Салат с Курицей, орешками и сухариками
Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Поилки для домашней птицы.
Диета: рецепты для похудения: рецепты с филе курицы с фото. Мультиварка Philips.
Рецепт творожной пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter