Фаршировані крила курей
- Крило куряче 1 кг
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Філе куряче 3 шт.
- Сіль
- Спеції
Вийняти із крил кісточки, намагаючись не пошкодити шкіри. Останній суглоб не чіпати. Шкіру із м'ясом зняти як панчоху, зрізуючи обережно жилки. Вивернути, як панчоху, у попередній стан.
![]()
Дрібно нарізати цибулю, гриби, філе.
Обсмажити гриби із цибулею та філе із цибулею до готовності, охолодити.
Фарші змішати із сіллю та перцем.
Нафарширувати крила начинкою, закриваючи отвір краями шкіри.
![]()
Поставити у духовку запікатися до золотавої скоринки.
Доставка Украинской кухни. Украинская кухня доставка.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - смачна вечеря рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт.
Венецианский рецепт от Юлии ВысоцкойЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter