Фаршировані крила курей


- Крило куряче 1 кг
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Філе куряче 3 шт.
- Сіль
- Спеції
Вийняти із крил кісточки, намагаючись не пошкодити шкіри. Останній суглоб не чіпати. Шкіру із м'ясом зняти як панчоху, зрізуючи обережно жилки. Вивернути, як панчоху, у попередній стан.
Дрібно нарізати цибулю, гриби, філе.
Обсмажити гриби із цибулею та філе із цибулею до готовності, охолодити.
Фарші змішати із сіллю та перцем.
Нафарширувати крила начинкою, закриваючи отвір краями шкіри.
Поставити у духовку запікатися до золотавої скоринки.
Доставка Украинской кухни. Украинская кухня доставка.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - смачна вечеря рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт.
Венецианский рецепт от Юлии ВысоцкойЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter