Фаршировані крила
- Крило куряче 5 шт.
- Капуста (броколі і цвітна) 200 г
- Печериці 180 г
- Цибуля ріпчаста 180 г
- Сир (козячий) 50 г
Вийняти із крила два суглоби, не пошкодивши шкіри, зрізуючи жили від кісток. Останній суглоб не чіпати.
Шкіру із м'ясом зняти як панчоху, зрізаючи обережно жилки.
Вивернути, як панчоху.
М’ясо, що стирчить із отвору крила м'рівно зрізати і подрібнити для начинки.
Дрібно нарізати цибулю, гриби.
Обсмажити до готовності, охолодити.
Додати подрібнене м'ясо і тeртий козячий сир. Масу перемішати із сіллю та перцем.
Начинити крила начинкою, закриваючи отвір краями шкіри, розтерти перчeною і солeною олією. Поставити у духовку на 160°С, до золотавої скоринки.
Промити капусту.
Відварити до напівготовності два види капусти, додавши у воду «10 овочів» або «Вегету». Злити воду, викласти капусту на сковороду, полити насиченим жиром курячих крил (утворився при запіканні) і обсмажити до готовності.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты панакоты с фото.
Пирог из тыквы и творога рецептРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter