Фаршировані крабові палички у клярі
1178
інгредієнти:
- Крабові палички 1 упак.
- Картопля 500 г
- Морква 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Яйце 2 шт.
- Кунжут
- Спеції (чорний перець, материнка, імбир мелений)
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
Розморозити палички до того стану, коли їх можна розгорнути.
Відварити моркву і картоплю до готовності. Картоплю розім’яти в пюре, додаючи вершкове масло і спеції.
Морквину натерти на дрібній тертці разом із часником.
Натерти сир.
Змішати пюре з морквою і нафарширувати палички. Нанести тонкий шар начинки на площину палички, посипати сиром.
Згорнути у трубочку.
Збити виделкою два яйця, трохи приправити спеціями і занурити в яйце перед тим як покласти на розігріту сковорідку.
Смажити з двох сторін на рослинній олії, посипаючими кунжутним насінням.
Купить майонез, цены - салати з майонезом. Салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі