Фаршировані ковбаски "Осінні"
- М´ясо 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйон м´ясний 1 скл.
- Олія рослинна
- Сир твердий 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Хліб (білий або батон, черствий) 50 г
- Зелень (петрушки або кропу) 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Фарш. Узяти батон або білий хліб.
Додати яйце. Перемішати.
Додати тертий сир.
Додати порізану зелень.
Вершкове масло. Все посолити, поперчити. Добре перемішати.
Суміш поставити в холодне місце.
Нарізати м'ясо як на відбивні.
Відбити з двох сторін молоточком. Не сильно. М'ясо має бути м'яким.
Викласти на край відбивної фарш (приблизно чайну ложку). І загорнути рулетиком. Зв'язати рулетик нитками.
Викласти ковбаски на сковороду з олією і обсмажити.
Зняти нитки.
На великій тертці натерти моркву.
Нарізати цибулю і корінь петрушки.
Баклажан і кабачок теж нарізати.
Все послідовно обсмажити.
Прокип'ятити м'ясний бульйон з томатною пастою окремо від овочів.
Наповнити горщики: на початку шар овочів.
Потім ковбаски.
Потім залити томатно-бульйонною сумішшю.
Потім овочі, що залишилися. І відправити в духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Як варити уху з рчково рибияк варити уху
Рецепты блюд - рецепт салат охотничий. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови. Рецепты салатов на любой вкус.
Открой свой интернет-магазин - украинская кухня.
Сайты кулинарные мастер-класс www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter