Фаршировані кошики з кабачків
- Кабачок 6 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Рис (відварений) 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Майонез (сметана) 3 ст.л.
- Олія рослинна 50 г
- Зелень
- Помідор 1 шт.
Кабачки помити, зрізати краї, очистити від шкірки і розрізати упоперек навпіл.
Акуратно, чайною ложечкою вибрати нутрощі, щоб не пошкодити дно.
У киплячу підсолену воду (можна також додати спеції або кілька гілочок зелені) опустити кошики й відварити до напівготовності 2-3 хвилини. Не переварити. Щоб вони не стали м'якими.
Фарш. Ріпчасту цибулю обсмажити на олії до прозорого стану. Болгарський перець нарізати дрібною соломкою і відправити до цибулі, обсмажити. Помідор очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і теж відправити на сковороду до цибулі і перцю. Тушкувати 5 хвилин.
М'ясний фарш додати до тушкованих овочів і виделкою розім'яти на сковороді, щоб не згорнувся в клубок. Тушкувати 10-15 хвилин помішуючи, у кінці посолити і додати спеції за смаком.
Готовий фарш остудити, ретельно змішати з відвареним рисом.
Начинити кошики акуратно і доверху.
Сковороду або лист для запікання змастити олією і встановити на неї фаршировані кошики.
Яйце сире збити з майонезом або сметаною, трохи солі і спецій. Залити цією сумішшю кабачки і відправити їх у духовку запікатися.
Температура приблизно 210-230 градусів.
Час запікання 30-40 хвилин - до золотистої скоринки.
Замість збитого яйця з майонезом можна посипати тертим твердим сиром.
Викласти на тарілки, посипати зеленню і подати зі свіжими помідорами.
Рецепты капусты пелюстки на зимуРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter