Фаршировані капелюшки печериць
637
інгредієнти:
- Печериці
- Сир
- Огірок (маринований)
- Шинка
- М´ясо (куряче)
- Майонез
- Олія соняшникова
- Сіль
Помити великі печериці, відокремити ніжки від шляпок. Викласти капелюшки на деко, змащене олією - і в духовку на 15-20 хвилин. Нарізати начинку: все дрібними кубиками: шинку, огірки, куряче м'ясо. Капелюшки пустили сік - значить готуємо далі. Розкласти по капелюшках начинку, зверху крапнути майонез і закрити кришкою, вирізаною з сиру в розмір капелюшка гриба. У духовку на 10-15 хвилин. Як тільки сир розплавився, включити верхній гриль на 1-2 хвилини. Ніжки викласти на окрему сковороду, шарами викласти начинку і засипати тертим сиром.
Кексы в магазине Rozetka - рецепт шоколадного кекса на сметане.
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі