Фаршировані капелюшки
- Печериці 15 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сметана 100 г
- Сир твердий 100 г
- Спеції (сіль, перець, зелень петрушки)
- Олія рослинна
Печериці очистити, акуратно відірвати ніжки.
Hіжки дрібно нарізати і обсмажити на невеликому вогні.
Додати нарізану цибулю.
Обсмажити нарізану моркву.
Посолити, поперчити, додати сметану, зелень петрушки. Протушкувати із закритою кришкою хвилин 5.
Отриманою сумішшю наповнюємо капелюшки.
Посипаємо тертим сиром і в духовку приблизно на 15-20 хвилин. До готовності.
Дістаємо, посипаємо зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Описание, дистрибутив
Узбекский плов рецепт приготовления. Процесс приготовления плова.
Низкокалорийная еда для похудения: праздничный салат на новый год. Мультиварки для выпечки.
Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter