Фаршировані кальмари з фетою
- Кальмар 1 шт.
- Помідор 400 г
- Орегано
- Сіль
- Часник 2 зуб.
- Фета 200 г
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
У кальмара відрізати ніжки і дістати нутрощі.
Соус: помідори змішати з орегано і сіллю.
У 3-4 ст. л. олії злегка обсмажити часник.
Додати дрібно нарізані ніжки (щупальці), трохи залишити. Обсмажити 2 хв і додати 2-3 ст. л. соусу, трохи солі, тому що фета солона. Тушкувати 1 хв. Охолодити.
Змішати фету із сирим яйцем.
До фети підмішати суміш із часником. Вийшла густа начинка.
Нафарширувати тушку кальмара і скріпити зубочисткою.
У широку форму налити оливкову олію, покласти кальмар, залишені щупальця, долити 0,4 л води. У розігріту духовку до 200 градусів знизу поставити форму. Тушка повинна трохи поваритися. Через хвилин 20 кальмар перевернути і залити соусом. Вода повинна майже випаруватися. Тепер форму підняти на середину, запекти. Змінити режим у духовці, щоб жар був зверху. Нарізати тушку порційними частинами. Як можна частіше поливати тушку соусом, що утворився. Приблизно це займе близько 30 хв.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы.
Рецепты блюд с ливеромКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Плов рецепт приготовленияПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мебель от производителя недорого - страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Праздничные салаты к новому годуПраздничная компания
Черничное варенье пятиминутка рецепт с фотоРецепты варенья
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.
Готовим со вкусом - новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Салат гурман рецепт фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter