Фаршировані кальмари у томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
910 Фаршировані кальмари у томатному соусі
Фото - Фаршировані кальмари у томатному соусі
інгредієнти:
  • Кальмар 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 100 г
  • Помідор (консервований) 500 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Куркума 0.33 ч.л.
  • Петрушка (свіжа) 2 ст.л.
  • Рис (варений, довгозернистий) 100 г
  • Горіхи кедрові 2 ст.л.
  • Родзинки 30 г
  • Крихта хлібна (суха, панірувальні сухарі) 20 г

Фаршировані кальмари в томатному соусі інгредієнти Кальмари почистити, плівку зняти. Плавці нарізати.

Фаршировані кальмари в томатному соусі У 2 столових ложках олії обсмажити 2/3 цибулі та увесь часник протягом 5 хвилин. Додати борошно, пасерувати 1 хвилину і акуратно влити вино. Довести до кипіння.

фото Фаршировані кальмари в томатному соусі Додати помідори, сіль і перець, петрушку і базилік. Тушкувати 15 хвилин.

Фаршировані кальмари в томатному соусі Кальмар В іншій сковорідці розігріти олію, що залишилася і обсмажити нарізані плавці кальмара із 1/3 залишеної цибулі протягом 5 хвилин. Додати рис, горішки, родзинки і куркуму. Все перемішати і посолити. Остудити.

Фаршировані кальмари в томатному соусі Цибуля ріпчаста Нафарширувати тушки кальмарів і закріпити начинку, встромивши дерев'яні шпажки (зубочистки). Викласти тушки у велику неглибоку форму.

Фаршировані кальмари в томатному соусі Часник Зверху налити томатний соус. Посипати сухарями і випікати у духовці 55 хвилин при 180 градусах, доки кальмари не стануть м'якими. Подавати із листовим салатом. Вийняти дерев'яні палички при подачі.

Фаршировані кальмари в томатному соусі Масло рослинне Фаршировані кальмари в томатному соусі Борошно

 

Рецепты на Рождество. Индейка рецепт Рождество.

Салат с папоротником и Курицей. Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter