Фаршировані кальмари із соусом бешамель
- Кальмар 3 шт.
- Рис 150 г
- Морква 1 шт.
- Гриби 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горошок зелений 0.5 бан.
- Пармезан 20 г
- Олія рослинна 2 скл.
- Борошно 2 скл.
- Молоко 400 мл
Моркву нарізати кубиками.
Гриби обсмажити, потім до грибів додати цибулю, моркву і смажити до готовності.
У відварений рис додати гриби, горошок, натертий пармезан, все посолити, поперчити і добре перемішати.
Добре помиті кальмари начинити начинкою.
Закрити зубочистками.
Соус.
У посудині з товстим дном розтопити масло, засипати борошно і перемішати до однорідної маси.
Влити тепле молоко, постійно помішуючи. Коли маса закипить, покласти кальмари і тушкувати на повільному вогні 20-25 хв.
Рецепт торта медовик recepti.biz.ua
Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт салата с морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт бисквитного рулета с кремомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты блюда индийской кухни. Рецепт индийской кухни.
Майонез домашнийПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter