Фаршировані кальмари
- Кальмар (тушка) 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Печериці 500 г
- Сіль
- Перець духмяний
- Майонез
Почистити і порізати цибулю. Моркву натерти на крупній тертці.
Обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору.
Помити печериці. Нарізати. Смажити на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.
Зварити яйця, остудити. Нарізати дрібними шматочками.
Сир натерти на крупній тертці.
Додати яйця і сир до моркви, цибулі і печериць.
Помити тушки кальмара; нафарширувати їх сумішшю; краї кальмара з'єднати зубочисткою, щоб фарш не випав.
На фольгу, попередньо змащену олією, покласти нафаршировані тушки кальмара; додати сіль і перець; змазати їх майонезом.
Краї фольги з'єднати таким чином, щоб вийшов човник.
Покласти отримані човники на деко; пекти в духовці приблизно 20 хвилин (при температурі 200 градусів).
Рецепт диетического мясного суфле. Рецепты первого диетического стола.
Праздничные мясные салаты рецепты с фотоВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Вкусные легкие блюда на ужинМеждународная ассоциация легкой атлетики
Диета: рецепты для похудения - салат с языка рецепт.
Новогодние салаты рецепты с фото. Новогодние салаты 2012 с фото.
Рецепт заварного крема для наполеона. Крем заварной рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter