Фаршировані кальмари
- Кальмар 500 г
- Сир твердий 200 г
- Гриби 200 г
- Буженина 100 г
- Вершки 200 мл
- Томатна паста
- Яйце 2 шт.
- Борошно
Смажені гриби змішати зі смаженою бужениною гарячими і додати сир. Цим фаршем набити кальмари (кальмари потрібні цілі і чищені - всю тонку шкірку зняти), всі дірочки на кальмарах заколоти зубочистками. Кальмар обваляти в борошні і яйці, обсмажити на сковорідці до золотистого кольору. Потім деко накрити фольгою, покласти на фольгу кальмари і залити соусом із вершків і томатної пасти. Додати сіль і спеції для риби. Поставити в духовку, розігріту до 175 градусів на 20-25 хв.
Конфеты карамель www.recepti.biz.ua
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты Приготовления: салат из брокколи рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
Кулинарные рецепты (С фото: кулинарный сайт.
Здоровые рационы на каждый день: мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter