Фаршировані кальмари
- Кальмар
- Цибуля ріпчаста
- Рис
- Гриби
- Олія рослинна
- Сіль
Кальмари почистити від нутрощів і плівки, якщо такі є, добре промити.
Начинка: відварений рис і гриби.
Рис відварити, гриби обсмажити з цибулею. Змішати, посолити. Начинку трохи остудити.
Начинкою набити мішечки, не більш ніж на 2/3 об'єму.
Деко змастити олією, викласти кальмари, розправивши їм крила і помістити в добре розігріту духовку max на 5-7 хвилин (час залежить від розміру тушок), зверху можна тушки трохи змастити сметаною або майонезом.
Після закінчення часу готування, деко відразу вийняти, інакше кальмари висохнуть, подавати можна як гарячу або холодну закуску.
На тарілці можна прикрасити морепродуктами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок.
Рецепты салатов на любой вкус - рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата с бурякомРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Легкие блюда на каждый день из картофеляНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт.
Тайская кухня рецепты салатовКафе-ресторан тайской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter