Фаршировані кабачки з сосисками
- Кабачок 1 шт.
- Сосиска 4 шт.
- Кетчуп 2 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир плавлений 1 шт.
- Сир російський 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове 30 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Олія рослинна
Кабачок ретельно помити. Не очищаючи від шкірки, розрізати уздовж на 2 частини, гострим ножем ретельно видалити м'якоть.
Середину кабачка змастити вершковим маслом, посолити і поперчити за смаком.
М'якоть кабачка (без насіння) подрібнити у блендері.
Додати до м'якоті плавлений сирок і розім'яти все разом. У масу додати поступово по одному яйцю, при цьому постійно помішуючи. Посолити, поперчити.
Всередину кожного підготовленого кабачка покласти по 1-2 сосиски, змастити їх кетчупом і пастою з сиром, зверху посипати тертим сиром.
Викласти кабачки на заздалегідь підготовлений лист, змащений олією, поставити в добре розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Готові кабачки посипати часником і прикрасити зеленню.
Как приготовить летний салат - салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварка Philips - приготовление пасты в мультиварке.
Рецепты вкусных салатов на зиму из кабачковПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter