Фаршировані кабачки "Смак дитинства"

ДРУГІ СТРАВИ
825 Фаршировані кабачки "Смак дитинства"
Фото - Фаршировані кабачки
інгредієнти:
  • Кабачoк 2 шт.
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець
  • Базилік
  • Цукор-пісок

Фаршировані кабачки Кабачки очистити від шкірки. Порізати кружечками завтовшки 3 см. Вийняти з них серцевину і насіння. Фарш. М'ясо промити (якщо пісне, то додати курячий жир). Перекрутити на м'ясорубці з цибулею. Рис, перебраний і промитий, залити водою і варити 5 хв.

 

 

 

Потім через друшляк знову промити рис і дати йому стекти.

У миску з фаршем додати рис. Фаршу і рису має бути однакова кількість. Посолити, поперчити за смаком. Перемішати і заповнити фаршем кабачки.

Якщо залишилися кабачки, їх можна порізати і покласти на дно. Зверху укладаємо фаршировані кабачки.

Соус. На рослинній олії протушкувати 2-3 помідори (з розрахунку на 2 кабачка) і порізаний соломкою болгарський перець.

Потім додати воду в помідори та перець (води стільки, щоб вистачило покрити кабачки) і 1-2 ст. ложки майонезу (або 1 ст. ложку майонезу і 1 ст. ложку сметани) з гіркою. Посолити, поперчити, додати базилік (розтертий) за смаком. Спробувати соус, якщо кислий, то додати цукор за смаком.

Кабачки залити соусом. Поставити на вогонь і дати закипіти. Потім на повільному вогні тушкувати 40-60 хв, до готовності.

Готові кабачки прикрасити огірками, помідорами, зеленню.

 

 

 

Рецепт суп гуляшРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты вкусных первых блюд - рецепты первых блюд с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter