Фаршировані кабачки "Смак дитинства"
- Кабачoк 2 шт.
- Грудка куряча 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Базилік
- Цукор-пісок
Кабачки очистити від шкірки. Порізати кружечками завтовшки 3 см. Вийняти з них серцевину і насіння. Фарш. М'ясо промити (якщо пісне, то додати курячий жир). Перекрутити на м'ясорубці з цибулею. Рис, перебраний і промитий, залити водою і варити 5 хв.
Потім через друшляк знову промити рис і дати йому стекти.
У миску з фаршем додати рис. Фаршу і рису має бути однакова кількість. Посолити, поперчити за смаком. Перемішати і заповнити фаршем кабачки.
Якщо залишилися кабачки, їх можна порізати і покласти на дно. Зверху укладаємо фаршировані кабачки.
Соус. На рослинній олії протушкувати 2-3 помідори (з розрахунку на 2 кабачка) і порізаний соломкою болгарський перець.
Потім додати воду в помідори та перець (води стільки, щоб вистачило покрити кабачки) і 1-2 ст. ложки майонезу (або 1 ст. ложку майонезу і 1 ст. ложку сметани) з гіркою. Посолити, поперчити, додати базилік (розтертий) за смаком. Спробувати соус, якщо кислий, то додати цукор за смаком.
Кабачки залити соусом. Поставити на вогонь і дати закипіти. Потім на повільному вогні тушкувати 40-60 хв, до готовності.
Готові кабачки прикрасити огірками, помідорами, зеленню.
Рецепт суп гуляшРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты вкусных первых блюд - рецепты первых блюд с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter