Фаршировані кабачки "Човники"
- Кабачoк 3 шт.
- Фарш свинячий 400 г
- Помідор 1 шт.
- Кукурудза цукрова 2 ст.л.
- Сир (твердий) 100 г
- Майонез 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хмелі-сунелі
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Додати фарш і смажити до готовності, помішуючи (хвилин 10).
Приправити фарш сіллю, перцем, хмелі-сунелі.
Помідор вимити і дрібно нарізати, видаливши насіння. Змішати помідор із кукурудзою.
Підготувати кабачки: вимити, розрізати уздовж, чайною ложкою акуратно вийняти м'якоть (не пошкоджуючи краї та дно).
Змішати готовий фарш із овочами і наповнити цією сумішшю підготовлені кабачки.
Сир натерти на дрібній тертці, змішати з майонезом.
Сирною масою змастити начинені кабачки і поставити у розігріту духовку на 20-25 хв.
Салат кучками рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Ржаной хлеб фотоПшеничная и ржаная
Салаты с Курицей рецепты. Готовим салаты с Курицей.
Готовим со вкусом: рецепты салатов из моркови. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов с колбасой
recepti.biz.ua рыба на пару рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter