Фаршировані кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
778 Фаршировані кабачки
Фото - Фаршировані кабачки
інгредієнти:
  • Кабачoк 12 шт.
  • Фарш 500 г
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль

Фарш: змішуємо фарш + порізану дрібно цибулю і помідор + спеції і сіль. Все ретельно перемішуємо і додаємо рис. Перемішуємо до однорідного стану.

Кабачки очищаємо від нутрощів і фаршируємо. Начинку не ущільнювати, оскільки при варінні рис набухає і може розірвати кабачок.

Укладаємо кабачки в каструльку, заливаємо підсоленою водою з томатною пастою, накриваємо тарілкою і ставимо на слабкий вогонь. Варити 20-30 хвилин до готовності рису.

Первые блюда рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты без выпечкиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Рецепты печенья на любой вкус: ржаная закваска рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter