Фаршировані кабачки
778
інгредієнти:
- Кабачoк 12 шт.
- Фарш 500 г
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Спеції
- Сіль
Фарш: змішуємо фарш + порізану дрібно цибулю і помідор + спеції і сіль. Все ретельно перемішуємо і додаємо рис. Перемішуємо до однорідного стану.
Кабачки очищаємо від нутрощів і фаршируємо. Начинку не ущільнювати, оскільки при варінні рис набухає і може розірвати кабачок.
Укладаємо кабачки в каструльку, заливаємо підсоленою водою з томатною пастою, накриваємо тарілкою і ставимо на слабкий вогонь. Варити 20-30 хвилин до готовності рису.
Первые блюда рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты без выпечкиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты печенья на любой вкус: ржаная закваска рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі