Фаршировані кабачки
- Кабачoк 0.5 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 150 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Яйце 1 шт.
- Рис 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка
- Кріп
- Базилік (сухий) 0.5 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна
Начинка. Моркву натерти на тертці.
Перець і цибулю дрібно порізати.
Фарш, перець, цибулю та моркву обсмажити на середньому вогні 5 хвилин на олії.
Відварити рис, дрібно нарізати петрушку і кріп, додати в обсмажений фарш. Начинку посолити, поперчити і трохи остудити. Потім додати яйце і перемішати. Начинка готова.
Кабачок очистити, нарізати на пластинки товщиною приблизно 2 см.
Потім вичистити ножем серединку з кісточками і викласти на сковорідку, з рослинною олією (2 ст. ложки, щоб було не дуже жирно).
Начинку викласти у підготовлені кабачки. Кабачки посолити.
Налити в сковорідку окріп до половини висоти кабачків. Це для того, щоб кабачки не зварилися. Влити акуратно, щоб вода не потрапила всередину кабачків з начинкою.
Бульйон підсолити, поперчити, додати томатну пасту.
Тушкувати кабачки під закритою кришкою на середньому вогні 10 хвилин.
Полити кабачки томатним бульйоном, посипати базиліком і тушкувати ще 5 хвилин.
Підливи виходить мало, але вонa густa.
Рецепты пирогов и пирожков - пирог в разъемной форме. Купить кондитерку.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные новогодние блюда.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты.
Закупка рецепты - праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Праздничный салат на Новый год с семгойПраздничная компания
Рецепты салата из морепродуктовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
блюда из картофельного пюре в духовке
Приготовление блюд из яиц презентацияБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные страсти сайт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter