Фаршировані кабачки
805
інгредієнти:
- Фарш м´ясний 500 г
- Рис 150 г
- Кабачoк 4 шт.
- Сир
- Сметана (майонез)
- Спеції (сіль, перець)
Кабачки ріжемо на невеликі "валики" і вичищаємо серцевину.
Обварюємо трохи кабачки в підсоленій воді (робимо це хвилини 3 з моменту закипання, інакше кабачки розваляться).
Беремо фарш і рис.
Змішуємо рис з фаршем, отриману масу солимо, перчимо.
Набиваємо кабачки-формочки сумішшю рису і фаршу. Верх змащуємо сметаною (або майонезом) і обсипаємо тертим сиром.
Ставимо в духовку на 30 хвилин (залежно від потужності) і запікаємо при 200 градусах.
Мультиварки для выпечки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Оладьи как в детском саду рецепт с фото видеооладьи как в детском саду
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі