Фаршировані кабачки
- Кабачок 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- М´ясо 250 г
- Сир 200 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Зелень
- Сіль
Кабачки вимити, акуратно ложкою видалити м'якоть. Цибулю і моркву дрібно нарізати і обсмажити з очищеним помідором.
Відварене м'ясо дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку. Сир ретельно розім'яти з жовтком, сіллю і нарізаною зеленню. Всі інгредієнти акуратно перемішати.
Заповнити фаршем кабачки, поставити в підготовлений вогнетривкий посуд. Залити підсоленим окропом, менше половини об'єму. І поставити в духовку на 30-40 хвилин, при 180 градусах.
Подавати зі сметаною або майонезом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты.
Французская кухня рецепты с фото супыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.ua рецепт пиццы маргарита
Вкусные салаты рецепты. Рецепты салата с виноградом сыром очень вкусно.
Рецепты с малиной - салатики рецепты новинки.
Рецепт пампушек с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Велнес-центр Каскад - сальса рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter