Фаршировані кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
719 Фаршировані кабачки
Фото - Фаршировані кабачки
інгредієнти:
  • Кабачoк 2 шт.
  • М´ясо (свинина, яловичина) 500 г
  • Рис 0.5 скл.
  • Часник
  • Майoнез
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Спеції

Фаршировані кабачки інгредієнти Кабачки помити, порізати кружечками завтовшки 1,5 см. Вирізати середину, і злегка посолити.

Фаршировані кабачки М'ясо пропустити через м'ясорубку.

Рис відварити до готовності.

Змішати фарш і рис, посолити, за бажанням можна додати спеції.

фото Фаршировані кабачки Деко змастити олією, викласти кабачки, заповнити середину кабачків фаршем з рисом.

Змішати майонез з подрібненим часником.

Майонезом обмазати зверху кабачки.

Готувати в духовці при температурі 200 градусів 1 годину.

Фаршировані кабачки Кабачoк

салати з фетою

Плов рецепт приготовления со свининойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Готовим со вкусом: рецепты салатов из моркови.

Салат из картошки моркови и яиц свеклыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter