Фаршировані кабачки
719
інгредієнти:
- Кабачoк 2 шт.
- М´ясо (свинина, яловичина) 500 г
- Рис 0.5 скл.
- Часник
- Майoнез
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції
Кабачки помити, порізати кружечками завтовшки 1,5 см. Вирізати середину, і злегка посолити.
М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Рис відварити до готовності.
Змішати фарш і рис, посолити, за бажанням можна додати спеції.
Деко змастити олією, викласти кабачки, заповнити середину кабачків фаршем з рисом.
Змішати майонез з подрібненим часником.
Майонезом обмазати зверху кабачки.
Готувати в духовці при температурі 200 градусів 1 годину.
Плов рецепт приготовления со свининойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: рецепты салатов из моркови.
Салат из картошки моркови и яиц свеклыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі