Фаршировані кабачки
- Кабачoк 4 шт.
- Гриби печериці 150 г
- Грудка куряча 300 г
- Спеції
- Сир 150 г
- Сметана
Помити кабачки і видалити черешки.
Нарізати кабачки так, щоб вийшли барильця. Вирізати з них серединку так, щоб у кожного барильця залишилося дно.
Поставити на газ каструлю з підсоленою водою. Коли вона закипить, опустити туди кабачки і варити до напівготовності.
Курячі грудки нарізати на кубики і відправити на сковороду обсмажуватися. До курки додати подрібнені печериці.
Подрібнити серединки кабачків і також відправити на сковорідку. Додати спеції.
Вийняти кабачки з каструлі. Зняти фарш з вогню, коли він уже практично готовий (але не до кінця). Нафарширувати і затерти кабачки сиром, відправити в духовку хвилин на 15.
Вийняти з духовки, полити сметаною.
Корзинка из Песочного теста купитькорзинка из песочного теста
Капуста пелюстка рецепт приготовленияУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кондитерские формы: кофейный кекс рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Как готовить Яблочный штрудель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter