Фаршировані кабачки
- Кабачок (молодий)
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста
- Майонез
Молоденькі кабачки невеликого розміру розрізати на 4 частини. З кожної частини чайною ложечкою вийняти м'якоть, але не до кінця наскрізь, а зробити щось на кшталт "стаканчиків". У м'ясний фарш додати цибулю (дрібно нарізану і обсмажену на рослинній олії), подрібнену кабачкову м'якоть, приправу, сіль і добре вимішати. Отриманою масою наповнити "стаканчики". Далі беремо жаровню, на дно кладемо трохи м'якоті з кабачків, а на неї виставляємо "стаканчики", заливаємо підливкою і ставимо в духовку приблизно на 1 годину.
Підлива: 2 склянки води, 4 ст. ложки томатної пасти, 100-150 г майонезу, сіль, приправа.
Все змішати і отриманою підливою залити кабачкові "стаканчики".
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
Рецепты для ужина: как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter