Фаршировані кабачки
691
інгредієнти:
- Кабачок 2 шт.
- Гречка 0.7 скл.
- М´ясо (куряче) 150 г
- Сіль
- Помідор
- Цибуля 1 шт.
- Олія соняшникова
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 3 шт.
Кабачки очистити і нарізати кружечками завтовшки 1,5-2см. Витягнути ложкою середину, але не до кінця (повинна вийти чашка з дном).
М'ясо пропустити крізь м'ясорубку і змішати з вареною гречкою.
Кабачки злегка натерти всередині сіллю і викласти у них начинку.
Соус. Змішати майонез, кетчуп і часник подрібнений.
Полити кабачки соусом. На кожен кабачок покласти кільце цибулі і часточку помідора. Налити трохи соняшникової олії на деко, викласти кабачки і запікати в духовці при 150-160 градусах до готовності (хвилин 40).
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі