Фаршировані кабачки
- Кабачок (круглі) 2 шт.
- М´ясо (яловичина і свинина) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 100 г
- Зелень (базилік, м´ята, петрушка) 2 ст.л.
- Часник
- Вода 1.5 скл.
- Олія рослинна 3 ст.л.
Вимити і висушити кабачки. Відрізати "капелюшки".
Начинка. Почистити і нашаткувати цибулину, спасерувати її на рослинній олії майже до готовності з дрібно порізаним часником.
Витягнути м'якоть з кабачків.
Додати у смажену цибулю фарш.
Злегка підсмажити його упереміш з цибулею.
Потім додати очищений і дрібно порізаний помідор. Знову протушкувати все разом на помірному вогні.
Додати частину кабачкової м'якоті, попередньо подрібнивши її.
Хвилин через 7-8 додати томатну пасту (грам 70), трохи води і тушкувати ще хвилин 5. Посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень (можна упереміш всю відразу).
Начинити кабачки і укласти їх у каструлю з олією.
Закрити "капелюшками", обкласти м'якоттю кабачка, що залишилася.
Розвести томатну пасту у воді (півтори склянки) і залити у кабачки. Поставити на середній газ і накрити кришкою. Дати закипіти і протушкувати на слабкому вогні хвилин 15.
Розігріти духовку до 210 градусів. Перекласти кабачки з каструлі у вогнетривку форму. Той соус, що вийшов, і розварену м'якоть перетерти міксером.
Підливати у форму з кабачками. Відправити у духовку і допікати там до готовності.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Рецепты блюд: салат белоцерковский рецепт.
Арахисовое масло рецептКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Кулинарный сайты recepti.biz.ua
Книга Рецептов Для Мультиварки: рождественские блюда рецепты.
Рецепты приготовления пищи в микроволновке www.recepti.biz.ua
Кулинарный сайт по подбору продуктов. Кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кокосовые кексы рецепт. Очень вкусные кексы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter