Фаршировані кабачки
632
інгредієнти:
- Кабачок
- Зелень
- Цибуля зелeна
- Помідор
- Сир адигейський (домашній)
- Сир твердий
- Майонез (сметана)
Дрібно нарізати зелень, помідор, сир адигейський, зелену цибулю. Змішати.
Кабачки розрізати уздовж і звільнити від серцевинки ложкою.
Наповнити кабачки сумішшю, полити майонезом і посипати натертим твердим сиром.
Викласти на деко змащене олією.
Поставити в духовку, яка розігріта до 180-200 градусів.
Пекти до готовності.
Рецепты диетические для мультиваркиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Кухонные Принадлежности: рождественская выпечка рецепты.
Соус из хрена и помидоровСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Французская кухня рецепты домашней кухниПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі