Фаршировані кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
647 Фаршировані кабачки
Фото - Фаршировані кабачки
інгредієнти:
  • Кабачок 3 шт.
  • Фарш 200 г
  • Рис (довгий) 100 г
  • Лавровий лист
  • Зелень петрушки
  • Олія рослинна
  • Сир (тертий) 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Масло вершкове 40 г
  • Борошно пшеничне 30 г
  • Молоко 200 мл
  • Мускатний горіх

На сковороді підігріти 2 ст. л. олії, додати фарш, лавровий лист і дрібно посічену петрушку. Посолити, поперчити і підсмажити 7 хвилин. 

У солоній воді зварити рис (18 хвилин після закипання), воду злити, змішати в мисці рис, фарш і соус.

Соус. Масло розтопити в каструлі, додати борошно і підсмажити 2 хвилини, постійно помішуючи. Влити молоко тонкою цівкою, не перестаючи помішувати, і варити 15 хвилин на повільному вогні. У кінці додати сіль, перець і мускатний горіх. 

 

Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты тортов без выпечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты новогодних блюд разных странКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Праздничные салаты к Новому году 2017Праздничное агентство. Праздничная компания

Духовые шкафы Bosch - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.

Рецепт как делать заварной кремПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter