Фаршировані кабачки
- Кабачок 3 шт.
- Фарш 200 г
- Рис (довгий) 100 г
- Лавровий лист
- Зелень петрушки
- Олія рослинна
- Сир (тертий) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 40 г
- Борошно пшеничне 30 г
- Молоко 200 мл
- Мускатний горіх
На сковороді підігріти 2 ст. л. олії, додати фарш, лавровий лист і дрібно посічену петрушку. Посолити, поперчити і підсмажити 7 хвилин.
У солоній воді зварити рис (18 хвилин після закипання), воду злити, змішати в мисці рис, фарш і соус.
Соус. Масло розтопити в каструлі, додати борошно і підсмажити 2 хвилини, постійно помішуючи. Влити молоко тонкою цівкою, не перестаючи помішувати, і варити 15 хвилин на повільному вогні. У кінці додати сіль, перець і мускатний горіх.
Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов без выпечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты новогодних блюд разных странКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Праздничные салаты к Новому году 2017Праздничное агентство. Праздничная компания
Духовые шкафы Bosch - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.
Рецепт как делать заварной кремПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter