Фаршировані кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
626 Фаршировані кабачки
Фото - Фаршировані кабачки
інгредієнти:
  • Ріпа 2 шт.
  • Зелень Провансу
  • Кабачок
  • Олія
  • Цибуля
  • Жовток яєчний
  • Сіль, перець

Кабачки очистити від шкірки і розрізати навпіл, видалити м'якоть і насіння. Зварити ріпу до повного розм'якшення, остудити і очистити. Ріпу і м'якоть кабачків пропустити через м'ясорубку, а потім обсмажити на сковороді з олією. Цибулю нашаткувати і обсмажити з олією окремо від овочів, жовтки яєць розтерти. Змішати в мисці обсмажені ріпу, кабачки, цибулю, додати розтерті жовтки, посолити, поперчити і знову перемішати.

Кабачки опустити у підсолену киплячу воду і варити 8-10 хвилин. Потім вийняти їх з каструлі, остудити і начинити фаршем. Скласти начинені кабачки в каструлю. Полити олією, посипати сухарями і запікати в духовці протягом години. Перед подачею посипати зеленню, окремо подати сметану.

ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты греческой кухни с фото.

Мультиварка Philips - французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Цветная капуста. брокколи. способы приготовления тут

Приготовление плова со свининой тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter