Фаршировані гриби + фарширована картопля
- Гриби свіжі (великі)
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста
- Картопля
- Сметана
- Спеції
Гриби миємо, відламуємо акуратно ніжки.
Цибулю тушкуємо.
Ніжки грибів, тушковану і свіжу цибулю, м'ясо або фарш все пропускаємо через м'ясорубку, солимо й додаємо спеції.
Шапочки грибів щільно фаршируємо з гіркою.
Укладаємо на тарілку, трохи наливаємо води, можна трохи підсолити і посипати спеціями і в духовку на 15-20 хвилин.
Сиру картоплю чистимо, вирізаємо серединку, щоб вийшов стаканчик, заповнюємо дірочку фаршем, складаємо в каструлю.
Змішуємо сметану, кип'ячену воду, сіль, спеції, і заливаємо картоплю, щоб покрила повністю, і готуємо на середньому вогні.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торта бисквит с фруктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Рецепты салатов на любой вкус - буряк салат рецепт.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter