Фаршировані гриби
693
інгредієнти:
- Фарш 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Гриби свіжі (великі) 20 шт.
- Сир (тертий) 400 г
- Вершки 200 мл
Свіжі гриби (бажано побільше) чистимо ганчірочкою або щіткою. Акуратно виймаємо ніжку (не викидаємо), чайною ложечкою вишкрібаємо всe всередині гриба.
Готуємо фарш.
У фарш додаємо перемелену цибулю, перемелені ніжки грибів, 1 зубчик часнику, солимо, перчимо, наливаємо 2 ст. л. вершків, щe раз добре перемішуємо.
Тепер фаршируємо гриби готовим фаршем, трохи з гіркою. Ставимо фаршировані гриби на змащене деко, на кожен грибок потихеньку наливаємо вершки. Накриваємо фольгою і в духовку на 15 хвилин при 180°С, потім знімаємо фольгу, додаємо тeртий сир і знову в духовку на 20 хвилин без фольги. На стіл подавати гриби розрізаними навпіл і посипані зеленню.
Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі