Фаршировані гриби

ДРУГІ СТРАВИ
650 Фаршировані гриби
Фото - Фаршировані гриби
інгредієнти:
  • Фарш 700 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Гриби свіжі (великі) 20 шт.
  • Сир (тертий) 400 г
  • Вершки 200 мл

Свіжі гриби (бажано побільше) чистимо ганчірочкою або щіткою. Акуратно виймаємо ніжку (не викидаємо), чайною ложечкою вишкрібаємо всe всередині гриба.

Готуємо фарш.

У фарш додаємо перемелену цибулю, перемелені ніжки грибів, 1 зубчик часнику, солимо, перчимо, наливаємо 2 ст. л. вершків, щe раз добре перемішуємо.

Тепер фаршируємо гриби готовим фаршем, трохи з гіркою. Ставимо фаршировані гриби на змащене деко, на кожен грибок потихеньку наливаємо вершки. Накриваємо фольгою і в духовку на 15 хвилин при 180°С, потім знімаємо фольгу, додаємо тeртий сир і знову в духовку на 20 хвилин без фольги. На стіл подавати гриби розрізаними навпіл і посипані зеленню. 

 

 

Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.