Фаршировані гриби
- Гриби печериці (свіжі, великі) 8 шт.
- Сир 50 г
- Каперси (не обов´язково) 5 шт.
- Овочі (асорті) 1 скл.
- Вершки 100 мл
Печериці помити, відокремити ніжки від шляпок.
Ніжки дрібно порізати, трохи посолити і трохи обсмажити.
Сир натерти на тертці. Каперси дрібно порізати.
Змішати обсмажені ніжки з сиром і каперсами, і цією сумішшю щільно нафарширувати капелюшки. Потім скласти на сковорідку і дати постояти на маленькому вогні 5 хвилин.
Овочі (помідор + болгарський перець + огірок + цибуля) - дрібно порізати або подрібнити в блендері і змішати з вершками.
Можна використовувати залишки овочевого салату.
Нафаршировані капелюшки залити соусом, довести до кипіння і тушкувати на маленькому вогні 15 хвилин.
Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
Рецепты для пекарни: рецепт салата курица в перьях.
Рецепт салата тещин язык здесь
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт пампушек с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter