Фаршировані гриби
956
інгредієнти:
- Гриби (свіжі) 8 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий 50 г
- Картопля 1 шт.
- Вершки 100 г
- Олія рослинна (рафінована) 2 ст.л.
- Зелень (петрушка)
- Спеції (для грибів)
Гриби почистити, відокремити капелюшки та ніжки.
Капелюшки опустити в киплячу воду зі спеціями і проварити 2 хв.
Баклажан почистити, порізати кубиками, грибні ніжки порізати, цибулю, часник дрібно порізати.
Пасерувати на олії кілька хвилин, додати спеції для грибів, сіль.
Олію злити, нафарширувати капелюшки, прикрити їх шматочками сиру. Порізати картоплю брусочками.
Залити все вершками і поставити в духовку при 180°С, доки сир не розплавиться.
Акуратно шпажкою вставити брусочки картоплі в капелюшок, надаючи вид ніжки.
Покласти на бік, полити вершками і поставити знову в духовку на 30 хв.
Акуратно вийняти на тарілку і присипати ніжки зеленню, полити вже густими вершками.
Поилки для домашней птицы - салат з куркою та грибами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі