Фаршировані гриби
- Печериці 10 шт.
- Фарш м´ясний (свинно-яловичий) 500 г
- Сир твердий 250 г
- Соус (томатний) 2.5 ст.л.
- Майонез
Гриби промити, вийняти грибну ніжку. Готові капелюшки покласти на змащений олією лист.
Ніжки грибів нарубати дрібно і додати у фарш. Додати дрібно нарізану цибулю.
Отриманий фарш обсмажити майже до готовності. При цьому сіль і спеції додати за смаком.
На дно кожного капелюшка гриба покласти майонез (бажано його розтерти по всій основі капелюшка), зверху засипати просмажений фарш.
Поставити в духовку на 20-25 хвилин.
Натерти на дрібній тертці сир.
Після закінчення часу готування грибів посипати зверху фарш сиром. Поставити в духовку ще на 10-15 хвилин.
Салат морепродуктов рецепт. Салат морепродукты рецепт.
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда. Блюда - Серий: 226.
Рецепт шоколадного кекса на сметане с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рыба В Мультиварке Рецепты - рецепт рыба на пару.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.uaНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
http://recepti.biz.ua классический рецепт торта наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter