Фаршировані човники з цукіні
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Фарш м´ясний 200 г
- Бульйон (овочевий) 200 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка
- Сіль
Вимиті цукіні розрізати уздовж навпіл. Кожну половинку цукіні вичистити ложкою, щоб вийшли човники.
Помістити човника в киплячий овочевий бульйон, зменшити вогонь, варити кілька хвилин. Цукіні повинні стати трохи м'якше, але не розваритися. Очищену цибулю дрібно нарізати. Петрушку дрібно нарубати. Цибулю і зелень додати у м'ясний фарш. Обсмажити, приправити сіллю, перцем. Наповнити фаршем човники цукіні і укласти їх на змащене олією деко. Поставити деко в духовку, нагріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. При необхідності долити в деко трохи овочевого бульйону або води.
Простые рецепты - американские салаты рецепты.
Рецепты Закусок: рецепти святкових закусок.
Скачать рецепты мясных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Картинки со Спартаком. Спартак картинки фото.
Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter