Фаршировані човники з цукіні

ДРУГІ СТРАВИ
794 Фаршировані човники з цукіні
Фото - Фаршировані човники з цукіні
інгредієнти:
  • Кабачок (цукіні) 2 шт.
  • Фарш м´ясний 200 г
  • Бульйон (овочевий) 200 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушка
  • Сіль

Вимиті цукіні розрізати уздовж навпіл. Кожну половинку цукіні вичистити ложкою, щоб вийшли човники.

Помістити човника в киплячий овочевий бульйон, зменшити вогонь, варити кілька хвилин. Цукіні повинні стати трохи м'якше, але не розваритися. Очищену цибулю дрібно нарізати. Петрушку дрібно нарубати. Цибулю і зелень додати у м'ясний фарш. Обсмажити, приправити сіллю, перцем. Наповнити фаршем човники цукіні і укласти їх на змащене олією деко. Поставити деко в духовку, нагріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. При необхідності долити в деко трохи овочевого бульйону або води.

Простые рецепты - американские салаты рецепты.

Рецепты Закусок: рецепти святкових закусок.

Скачать рецепты мясных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Картинки со Спартаком. Спартак картинки фото.

Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.

Рецепт салата из лапши и морепродуктов http://recepti.biz.ua