Фаршировані "Черевички"
- Свинина 400 г
- Макарони ("чобітки") 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Приправа
- Сир 100 г
- Вода 3 скл.
Свинину дрібно нарізати соломкою або кубиками й обсмажити трохи.
Дрібно нарубати цибулю.
Додати до м'яса й обсмажити все разом. Посолити, поперчити.
Макарони нафарширувати м'ясом. Фарширувати щільно, щоб потім нічого не вискочило.
Покласти на сковороду і трохи обсмажити.
Розвести томатну пасту і майонез у воді. Води треба стільки, щоб майже повністю закрити "чобітки". Додати приправи, посолити.
Залити "чобітки", посолити і тушкувати під кришкою хвилин 25-30.
Майже увесь соус повинен випаруватися.
За 5 хвилин до вимкнення додати тертий сир.
Прикрасити зеленню.
Первые блюда рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для пароварки, вкусно - рождественские блюда рецепты.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные рецепты с фотографиями.
Современные салаты рецептыСовременное искусство
Рецепты с фото: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter