Фаршировані бублики в омлеті
972
інгредієнти:
- Бублик 25 шт.
- Філе куряче (фарш) 400 г
- Молоко 100 мл
- Яйце 4 шт.
- Спеції (суміш перців, сіль, карі)
- Сир 50 г
Грудки курячі дрібно порізати, поперчити, посолити.
Розігріти молоко у мікрохвильовці, щоб бублики швидше розмокли.
Змастити деко олією, викласти бублики, у бублики і на них покласти фарш -виходить своєрідна гірка.
Збити 4 яйця із залишками молока (як на омлет), натерти сир і додати до яєць.
Поставити у духовку 180 градусів на 30 хвилин.
ЗдесьОдноразовая посуда, украшения для баров и ресторанов и др
Мясные салаты с ананасомМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі