Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі
942
інгредієнти:
- Баклажан (довгий) 2 шт.
- Печериці (дрібні) 9 шт.
- Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Паста (перцева) 1 ст.л.
- Помідор 4 шт.
- Сіль
- Приправа (перець; орегано)
- Перець солодкий 1 шт.
Ріжемо баклажани уздовж пластинами і обсмажуємо з двох сторін на грилі або в тостері (можна в олії). Кладемо їх на тарілку.
Начинка: дрібно ріжемо гриби, цибулю ріпчасту, цибулю зелену, перець солодкий, смажимо на сковороді 3 хвилини, додаємо ложку пасти, солимо, перчимо і тушкуємо ще півтори-дві хвилини.
Кладемо баклажани хрест-навхрест.
Всередину начинку.
Робимо мішечок. Так з усіма баклажанами.
Беремо форму, в якій будемо запікати. Кладемо туди фаршировані баклажани.
Соус. Перетворити помідори в пюре і посолити за смаком.
Заливаємо баклажани і зверху, за бажанням, посипаємо орегано.
Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Салати з перепелиними яйцями рецептисалати з перепелиними яйцями
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі