Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
942 Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі
Фото - Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі
інгредієнти:
  • Баклажан (довгий) 2 шт.
  • Печериці (дрібні) 9 шт.
  • Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
  • Цибуля зелена 2 шт.
  • Паста (перцева) 1 ст.л.
  • Помідор 4 шт.
  • Сіль
  • Приправа (перець; орегано)
  • Перець солодкий 1 шт.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі інгредієнти Ріжемо баклажани уздовж пластинами і обсмажуємо з двох сторін на грилі або в тостері (можна в олії). Кладемо їх на тарілку.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Начинка: дрібно ріжемо гриби, цибулю ріпчасту, цибулю зелену, перець солодкий, смажимо на сковороді 3 хвилини, додаємо ложку пасти, солимо, перчимо і тушкуємо ще півтори-дві хвилини.

фото фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Кладемо баклажани хрест-навхрест.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Баклажан Всередину начинку.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Шампіньйони Робимо мішечок. Так з усіма баклажанами.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Цибуля ріпчаста Беремо форму, в якій будемо запікати. Кладемо туди фаршировані баклажани.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Лук зелений Соус. Перетворити помідори в пюре і посолити за смаком.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Паста Заливаємо баклажани і зверху, за бажанням, посипаємо орегано.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Помідор Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Сіль

Фаршировані баклажани, запечені в томатному соусі Приправа

Салати з перепелиними яйцями рецептисалати з перепелиними яйцями

приготовление плова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter