Фаршировані баклажани з сиром
- Баклажан 2 шт.
- Олія 75 мл
- Масло вершкове 40 г
- Окіст 100 г
- Цукіні 1 шт.
- Молоко 300 мл
- Сир твердий 50 г
- Майонез 2 ч.л.
- Сіль, перець
- Зелень 1 ст.л.
- Борошно 25 г
Баклажани розрізати уздовж навпіл. Вийняти максимально м'якоть, не пошкодивши шкірку, нарізати її кубиками.
На сковороді обережно обсмажити половинки баклажанів у 3 ст. л. олії до м'якості. Викласти на паперовий рушник і промокнути надлишки жиру. Налити в сковороду олії і обсмажити кубики м'якоті 5 хвилин. Викласти на тарілку.
Розігріти духовку до 200 градусів. Розтопити 15 г вершкового масла і обсмажити окіст 3-5 хв. Додати цукіні і смажити ще 1 хв. Викласти овочі зі сковороди. Розтопити масло. Розмішати борошно з молоком, вилити на сковороду і, постійно розмішуючи, приготувати однорідний соус. Додати 3/4 сиру і майонез. Приправити. Трохи посолити.
Перемішати м'якоть баклажанів з окостом і цукіні і наповнити половинки баклажанів. Полити соусом, посипати крихтами хліба, змішаними із залишками сиру і зеленню.
Посипати начинку сиром і запікати 20-25 хвилин.
Подавати гарячими.
Рецепты без выпечки на скорую руку видеоКулинарные рецепты
рецепты салатов из креветок с фото
Крем для украшения торта здесь
простые рецепты десертов без выпечки с фото
Кулинарные сайты фото. Названия кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter