Фаршировані баклажани по-сирійських

ДРУГІ СТРАВИ
1357 Фаршировані баклажани по-сирійських
Фото - Фаршировані баклажани по-сирійських
інгредієнти:
  • Баклажани 1.5 кг
  • М´ясо (М´ясний фарш (у мене яловичий)) 300 г
  • Цибуля ріпчаста (Середні) 3 шт
  • Часник 5 зуб.
  • Перець солодкий (болгарський) 1 шт
  • Сік томатний скл. 1 ст.
  • Помідор (для прикраси) 1 шт
  • Сіль
  • Спеції

Фаршировані баклажани по-сирійських інгредієнти Для цієї страви вибираємо невеликі свіжі баклажани бажано близькі за розміром.

Фаршировані баклажани по-сирійських Баклажани очищаємо смужками, як на малюнку. При готуванні це допоможе зберегти їх форму і в той же час наші баклажани будуть дуже ніжними і приємними на смак.

фото Фаршировані баклажани по-сирійських Обсмажимо баклажани порціями у великій кількості рослинного масла. При обсмажуванні цілими баклажани практично не вбирають в себе масло і це великий плюс цієї страви.

Фаршировані баклажани по-сирійських Баклажан Обсмажувати потрібно до золотистого або світло-коричневого кольору!. Обсмажені баклажани викладаємо на паперовий рушник, який збере надлишок олії з поверхні.

Фаршировані баклажани по-сирійських М'ясо Фарш злегка обсмажити на сковорідці. Потім додамо нарізані солодкий перець і цибулю.

Фаршировані баклажани по-сирійських Цибуля ріпчаста Тушкуємо до готовності, посоливши і додавши спеції: мелені чорний перець, паприку, лавровий лист.

Фаршировані баклажани по-сирійських Часник У баклажанах робимо розріз збоку і великими пальцями злегка приминаємо м'якіть всередині, формуючи чашечки, куди ми потім і укладаємо приготований фарш. Баклажани перед фарширування трошки присолюємо всередині.

Фаршировані баклажани по-сирійських Перець солодкий У томатний сік видавлюємо часник, висипаємо дрібно нарізану петрушку, все добре перемішуємо і заливаємо нафаршировані баклажани.

Фаршировані баклажани по-сирійських Сік томатний Зверху викладаємо кружальця помідорів і ставимо в духовку на 15 - 20 хвилин.

Фаршировані баклажани по-сирійських Помідор Готові баклажани посипаємо зеленню петрушки.

Фаршировані баклажани по-сирійських Сіль Смачного!.

рецепты салата с морепродуктами

Домашний майонез рецепт http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter