Фаршировані баклажани під сирною шубкою
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яловичина 200 г
- Сир твердий 300 г
- Олія оливкова 10 ст.л.
- Спеції (перець або їх суміш, сіль) 1 г
- Петрушка 1 пуч.
Розрізати баклажани на дві частини "по лінії їх зростання" - вздовж. Посипати сіллю і залишити, щоб пішла гіркота.
Дрібно нарізати цибулю, часник, натерти моркву і обсмажити в тій же послідовності хвилин 10 на слабкому вогні на оливковій олії. В кінці смаження додати нарізану петрушку.
Окремо обсмажити, майже до повної готовності нарізане на дрібні шматочки м'ясо. Можна і фарш, краще брати нежирний.
Обсмажити на оливковій олії половини баклажанів з двох сторін, близько 5-7 хвилин з кожної, на слабкому вогні.
Далі їх остудити, тому що потрібно буде акуратно ложкою і ножем вийняти внутрішню частину, залишивши лише скориночку. Додати нарізані нутрощі до моркви з цибулею.
Баклажани без нутрощів щільно укласти на деко. На кожен покласти по кілька шматків обсмаженого м'яса, зверху суміш з обсмажених цибулі, моркви, баклажанів. Щедро посипати сиром - і в розігріту духовку хвилин на 20, температура близько 200 градусів.
www.recepti.biz.ua Сырно - куриный рулет
Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепт и фото салат цезарь.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter