Фаршировані баклажани під сирною шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
666 Фаршировані баклажани під сирною шубкою
Фото - Фаршировані баклажани під сирною шубкою
інгредієнти:
  • Баклажан 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яловичина 200 г
  • Сир твердий 300 г
  • Олія оливкова 10 ст.л.
  • Спеції (перець або їх суміш, сіль) 1 г
  • Петрушка 1 пуч.

Розрізати баклажани на дві частини "по лінії їх зростання" - вздовж. Посипати сіллю і залишити, щоб пішла гіркота.

 

Дрібно нарізати цибулю, часник, натерти моркву і обсмажити в тій же послідовності хвилин 10 на слабкому вогні на оливковій олії. В кінці смаження додати нарізану петрушку. 

Окремо обсмажити, майже до повної готовності нарізане на дрібні шматочки м'ясо. Можна і фарш, краще брати нежирний. 

Обсмажити на оливковій олії половини баклажанів з двох сторін, близько 5-7 хвилин з кожної, на слабкому вогні.

 

Далі їх остудити, тому що потрібно буде акуратно ложкою і ножем вийняти внутрішню частину, залишивши лише скориночку. Додати нарізані нутрощі до моркви з цибулею.

 

Баклажани без нутрощів щільно укласти на деко. На кожен покласти по кілька шматків обсмаженого м'яса, зверху суміш з обсмажених цибулі, моркви, баклажанів. Щедро посипати сиром - і в розігріту духовку хвилин на 20, температура близько 200 градусів.

 

 

www.recepti.biz.ua Сырно - куриный рулет

Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепт и фото салат цезарь.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter