Фаршировані баклажани і кабачки
806
інгредієнти:
- Баклажан (кабачок) 1 кг
- Фарш (яловичий) 200 г
- Базилік (свіжий) 20 г
- Сіль 1 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста 50 г
- Перець чорний (мелений) 2 г
- Перець червоний (мелений, паприка) 0.5 ч.л.
Баклажани й кабачки помити, розрізати упоперек навпіл.
Вийняти частину м'якоті.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю, часник, базилік, сіль і приправи.
Добре перемішати.
Начинити фаршем баклажани і кабачки.
Випікати в духовці на водяній бані 30 хвилин.
Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з грибами.
Набор детей в школу и детский сад: оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: пляцки рецепти фото.
Французский салат красоты рецепт здесь
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі